Over ons bedrijf

Sinds 1929 is Dijkstra Bedrijfsauto’s aan de Eperweg 50a in Heerde een gerenommeerd autobedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een bedrijf dat voor al zijn klanten een totaalpakket kan bieden voor zijn of haar auto(‘s). Voor een personenauto of bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres.

Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom voor niet alleen de aankoop van een personenauto of bedrijfsauto maar ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres en natuurlijk kunnen wij ook de APK-keuring van uw auto verzorgen.

Daarnaast hebben wij diverse mogelijkheden voor de financiering van uw personenauto of bedrijfsauto.

Wij hebben een continu wisselende voorraad van personenauto’s en +/- 80 bedrijfsauto’s in diverse varianten en van diverse gerenommeerde merken. Voor een overzicht van ons huidige aanbod  kunt u de buttons aan de linkerkant of bovenzijde van deze pagina gebruiken, wij hebben onze voorraad onderverdeeld in personenauto’s en bedrijfsauto’s. Op ons terrein zijn de auto’s  dusdanig opgesteld zodat u er op uw gemak kunt rondlopen. Kom dus gerust eens langs om te bekijken wat voor u de beste mobiliteitsoplossing is. Indien u wenst adviseren wij uw graag zodat u er zeker van bent dat de auto die u koopt voor u de juiste mobiliteitsoplossing is en natuurlijk kunt u uw huidige auto bij ons inruilen.

Wij zijn onder andere aangesloten bij de volgende organisaties:

- BOVAG
- NAP
- RDW

IMG_6952_small

Kantoor_small