Bedrijfswagen huren

Voor kortere of langere periode een verhuiswagen, (kleine) bestelauto, personenbus of luxe auto huren? Bij Dijkstra Bedrijfsauto's huurt u altijd het juiste vervoermiddel voor elke klus!

Voor informatie bel met: 0578 69 18 28

Gaat u verhuizen?
Wij verhuren de ideale (compacte) verhuisbusjes of bakwagens voor rijbewijs B. Zoekt u iets speciaals, wij helpen u graag verder.

Voor langere periode een busje huren
Ook als u voor langere tijd een bestelbus wilt huren, heeft Dijkstra Bedrijfsauto's een passende oplossing.  Met Lang Huren heeft u geen vast contract en levert u de bus in wanneer u het uitkomt. U rijdt altijd een goed onderhouden auto, en de onderhoudskosten zijn voor ons.

Zakelijk een bestelbus huren
Wanneer u een eigen bedrijf heeft en in het bezit bent van een KVK nummer, dan is het bij Dijkstra Bedrijfsauto's ook mogelijk om op rekening te rijden. Wilt u meer informatie over de tarieven en de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over autoverhuur?
Wilt u telefonisch reserveren of meer informatie over onze autoverhuur? Neem dan gerust contact met ons op.

Leasing & financiering
Wilt u toch liever een bedrijfsautos leasen of finacieren, dan kunnen wij voor u kijken wat een passende vorm van financiering voor de aankoop van uw auto kan zijn. Wij gaan daarbij uit van uw specifieke wensen en behoeften omdat geen enkele klant hetzelfde is. Financiering is mogelijk voor zowel particulieren als zakelijke klanten

Kom gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken of voor een aanbieding op maat. U kunt er van uitgaan dat uw aanvraag snel en discreet wordt verwerkt.

 

Bedrijfswagen huren IMG_6945_small